HU
DE
EN
   
T-T ABLAK KFT.
EGY EGÉSZEN MÁS VILÁG
  CÉGISMERTETŐ

A T-T Ablak Kft. 1998. decemberében alakult, száz százalékban magyar tulajdonú magáncég.
A cég alapításának célja illetve fő tevékenysége műanyag nyílászárók gyártása és értékesítése.
A társaság alapítását közel tíz éves szakmai múlt és tapasztalat előzte meg

A pécsi telephelyen a gyártás 1999 márciusában kezdődött a megfelelő gyártás-előkészítői tapasztalattal és műszaki képzettséggel rendelkező szakemberekkel,valamint a kaposvári iroda-bemutató terem létrehozása szintén gondos előkészítő munka eredményeként létesült. A cég létszáma induláskor 7fő, majd 2007-re 40 fős létszámra gyarapodott.

A minőségi termékek gyártásához alapvetően szükséges Építőipari Műszaki Engedélyt a T-T Ablak kft. már induláskor megszerezte, majd az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer kidolgozása és bevezetése is megtörtént. A minőségi termékek gyártását a cégvezetés elsődleges feladatának tekinti.2006- ban a T-T Ablak Kft. Környezeti menedzsment rendszert vezetett be amely megfelel az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványnak.

A folyamatosan bővülő kereslet megkívánta a cég további fejlesztését, ezért a pécsi üzemcsarnok és géppark bővítését hajtotta végre a társaság.
Mára a terület egyik legkorszerűbben felszerelt gépparkja áll rendelkezésre, nyugati gyártástechnológiával és alapanyagokkal. A T-T Ablak Kft. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően elérte, hogy a Dunántúl és a régió egyik legmeghatározóbb nyílászáró gyártó cégévé váljon színvonalas termékeinek valamint magas szintű bemutatótermeinek köszönhetően amelyek 2006-ra kiépültek Budapesten, Dombóváron, Kaposváron, Pécsen.

A T-T Ablak Kft. dinamikusan fejlődő cég, ezt mutatják a folyamatos fejlesztések, és a folyamatos növekedés a megrendelések és az árbevétel területén, melyet a referenciamunkák egész sora bizonyít, mind a nagy beruházások, mind a magánépítkezések területén.


Cégünk (T-T Ablak Kft. 7400 Kaposvár, Irányi D. u. 10.) 2007 szeptember és 2008 január között lebonyolította "Humán Erőforrás Élénkítő Projektjét", ami az "Új Magyarország Fejlesztési Terv" keretén belül a "Társadalom Megújító Operatív Program" (TÁMOP 2.1.3) részeként került megvalósításra. A projekthetz a forrást az Európai Unió biztosította.

A projekt (TÁMOP-2.1.3-07/1-2007-0239) egy 12 napos kommunikációs és ügyfélszolgáltati tanfolyamot foglalt magába, melyen összesen 13 munkatársunk vett részt.

A projekt megvalósításában az ESZA Kht. (Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság, 1146 Budapest, Hermina u. 17. Tel: 273-4250 ) működött közre.

Elérhetőségek:

http://www.nfu.hu
http://www.esf.hu
http://www.hefop.hu


:: vissza az előző oldalra ::
 
 
Copyright © 2005 T-T Ablak Kft. created by magpie