HU
DE
EN
   
T-T ABLAK KFT.
EGY EGÉSZEN MÁS VILÁG
 
BELSŐ ÉRTÉKEK - MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

A T-T EURO csomagokat több ponton záródó vasalatrendszerrel szereljük. A piacvezető német ROTO vasalatgyártó cég termékeit találják meg a nyílászáróinkban.

A vasalatrendszer jellemzői:
  • ROTOSIL egyedülálló nemesacél jellegű felület
  • Rendkívül keskeny megjelenésű sarokpánt és sarokcsapágy szerkezet
  • Szilárd, megbízható felfogatás, szerelés - minden csavar a fémbetétekbe kapaszkodik
  • Rejtett vasalatrendszer
  • Biztonsági vasalati megoldások -betörés és kiemelés elleni védelem
  • Hibás működtetésgátló
  • Különleges vasalati felületkezelések
  • Jobb felületi minőség, megkövetelt korrózió elleni védelem
  • 10 év garancia!
a lap tetjére
Biztonság szisztematikus beépítése.

Az ablakok és erkélyajtók kiemelt célpontjai a házba vagy a lakásba bejutni kívánó betörőnek. A betörés elleni biztonság mindig is egyike volt a legfontosabb céljainknak, mely magas konstruktív biztonságban fejeződik ki.

A bukó-nyíló rendszerünk már az alapverzióban is magas biztonságot nyújt. A szárny alsó peremén gombafejes rögzítőcsap található, mely bukócsapágyba zár.

A Roto NT kényelmesen működtethető és elektronikus vezérlési és biztonsági elemek alkalmazását is lehetővé teszi.

Rögzítőcsap

Beállítás, rögzítés és biztonság egyetlen alkatrészben. Optimalizált mozgás és könnyű állíthatóság jellemzi mindhárom változatot. A megegyező csavar pozíció lehetővé teszi a standard záródarabok biztonsági záródarabra történő egyszerű és gyors cseréjét (13 mm-es vasalatközepű rendszerek esetén)
a lap tetjére
Olló

Az átfogó kényelmi tartozékok egyik példája az ollóknál integrált huzatbiztosító. Az ablakszárnyat bukó helyzetben megtartja. Nem okoz többet a huzat által becsapódó ablak. Ezen felül a bukó rés 80 és 140 mm-re állítható.

Zárható ablakkilincs

Megakadályozza az ablakvasalat kívülről történő mozgatását. Előnyös kiegészítő minden biztonsági osztályban.

Mindhárom biztonsági osztálynak megfelel.

Az aktuális biztonsági szabvány DIN V ENV 1627-1630 új követelményeket állít a vasalatok számára.

A Roto NT sikeresen veszi az akadályokat - mindhárom biztonsági osztályban.
a lap tetjére
Hibásműködtetés gátló

Szárnyrávezető segítségével a szárny mindig ugyanazon a szinten áll, megakadályozva ezzel a szárny kilincs felöli oldalának lelógását. Ezen felül megakadályozza az ablak véletlen hibás működtetését. Mindezek a vasalat állandó működési biztonságát szavatolják.

Takarók

Fa és műanyag ablakok csapágyaira kívánság szerint formás takarók kaphatók.

Résszellőztető

A Roto NT újonnan kifejlesztett résszellőztetője egyetlen egy tokrészből áll, melyet utólag is bármikor felszerelhetünk. A szárnyalkatrészek munkaigényes cseréjére nincs szükség, a résszellőztetőt egyszerűen a sarokváltó záródarabja mellé kell szerelni.

RotoSil- egyedülálló nemesacél hatású felület.


Ha fontosnak tartja a megjelenést, akkor ezt az elegáns felületet nem hagyhatja figyelmen kívül. Csillogó felületű vasalatot bárhol láthatunk, a RotoSil ezzel szemben a matt-ezüst színével tökéletesen alkalmazkodik a Roto NT csúcstechnológiájú megjelenéséhez. A RotoSil-lel egész különleges színhatás érhető el és a termékek még exkluzívabb formában jeleníthetők meg. Ez a minőség nem csak a felületre jellemző. A megjelenésen kívül a hosszú élettartam is figyelemre méltó. Egy szolgáltatás, melyet csak a piacvezető tud nyújtani Önöknek.

Sokoldalú alkalmazási lehetőségek.

Az átfogó kiegészítőknek köszönhetően szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. Legyen az speciális biztonsági követelmény vagy különleges működtetési kényelem, a magas fokon standardizált rendszer néhány egyszerűen beépíthető elemmel kiegészítve bármilyen igényt kielégíthet.


a lap tetjére

vissza a termékekhez
 
 
Copyright © 2005 T-T Ablak Kft. created by magpie